Daar gaan we wat aan doen! 
De Krakeling, hét jeugdtheater van Nederland, bestaat dit jaar 40 jaar. Een verjaardag om te vieren en tegelijkertijd een mooie gelegenheid om uit te dragen dat De Krakeling open staat voor iedereen! Voor alle kinderen en jongeren, alle ouders, alle opa’s en oma’s uit alle hoeken van de stad en ver daarbuiten. 

Dit willen wij letterlijk vertalen naar onze entree. De rode deuren blijven bestaan, maar we zetten ze open en daarachter komt een toegankelijke glazen entree.

Dit is ons plan  <<<<<<<<<<<<<<<

Help jij mee?
Een prachtig idee, maar om deze nieuwe entree te realiseren hebben wij hulp nodig. Daarom starten wij voor de eerste keer in 40 jaar een crowdfundingcampagne. Hiermee willen wij het beoogde bedrag van €20.000 voor deze verbouwing bij elkaar krijgen.

Wij vragen voor onze verjaardag van ons publiek, buren, grote en kleine vrienden, theatergezelschappen en iedereen die De Krakeling een warm hart toedraagt een bijdrage voor deze entree. Natuurlijk krijg je daar ook iets voor terug!

Zo zal voor een bedrag van €50,-, de naam van jouw kind op de glazen deur komen. Wij hopen zo een nieuwe entree vol met kindernamen te realiseren. En voor €100,- nodigen we je uit om ons verjaardagsfeest én de opening van de nieuwe deuren met ons te vieren. En ook 10,- vinden wij een prachtig verjaardagscadeau!

Doe jij ook mee? 

Doneer via voordekunst.nl
Hartelijk dank voor uw bijdrage!

----------------------------------------------------------------------------
 

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling