DenkStation Festival is een tweedaags festival in Theater De Krakeling waar kinderen en jongeren door middel van filosofie en theater aan het denken worden gezet.

De allereerste editie!

Ontmoet o.a. Karim Benammar die in zijn betoog Radicaal anders denken in je hoofd kruipt en ziet hoe jij denkt. Leer hoe je je patroon-denken kunt ombuigen naar interessante inzichten. Of ervaar met Nico Tillie en Lydia Baan Hofman hoe het voelt om een dier te zijn. En heb je al gehoord van de zwermgeest waar we in de toekomst met z'n allen deel van gaan uitmaken? 

Van 19:30 - 20:30 kun je kijken naar de voorstelling BREKEN 3 van het Amsterdamse gezelschap DEGASTEN en Marli Huijer. Hierin vragen zij zich af waarom wij ons zo generen over onze emotie. DEGASTEN werkte voor het maken van deze voorstelling samen met pubers - experts op het gebied van ongemak. Een groep jonge spelers met een verstandelijke beperking geeft de voorstelling een extra laag.

Het hele programma vind je op DenkStation Festival. Ticketverkoop verloopt via de site van Theater De Krakeling. Voor €15 heb je een all-in toegangskaart voor het hele programma van vrijdag 8 maart. 

Het festival is een initiatief van Kees Blijleven van Theater De Krakeling, Marli Huijer (Erasmus School of Philosophy), Frank Meester (Publieksfilosoof), Nico Tillie (Amsterdamse JeugdtheJAterschool, Theater Bellevue) en Stichting Maand van de Filosofie.

  • Theatergroep Theater De Krakeling
  •  
  • Genre Theater
  • Duur 60 minuten
  • Leeftijd 12+

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling