DenkStation Festival is een tweedaags festival in Theater De Krakeling waar kinderen en jongeren door middel van filosofie en theater aan het denken worden gezet.

De allereerste editie!

Op het programma van zaterdag 9 maart (8+) staan onder meer de  voorstellingen. De man die alles weet met een nagesprek van Connie Palmen. En de voorstelling Stilte van Maas theater en dans waar je kunt ontdekken wat er dan precies zo eng is aan stilte.

Bezoek de boekpresentatie van Abdelkader Benali: Hij schreef speciaal voor de Maand van de Filosofie het filosofische kinderboek Mijn broer en ik, dat tijdens DenkStation officieel gepresenteerd zal worden. Ga in gesprek over vriendschap met de televisie filosoof Stine Jensen. Of je kunt lenig worden in je hoofd met filosoof Awee Prins zodat je lekker los gaat… denken.

Het hele programma vind je op DenkStation Festival. Ticketverkoop verloopt via de site van Theater De Krakeling. Voor €15 heb je een all-in toegangskaart voor het hele programma van zaterdag 9 maart. 

Het festival is een initiatief van Kees Blijleven (Theater De Krakeling), Marli Huijer (Erasmus School of Philosophy), Frank Meester (Publieksfilosoof), Nico Tillie (Amsterdamse JeugdtheJAterschool, Theater Bellevue) en Stichting Maand van de Filosofie.

  • Theatergroep Theater De Krakeling
  •  
  • Genre Theater
  • Duur 60 minuten
  • Leeftijd 8+

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling