Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

een stoere drieling op avontuur

Drie door Maas theater en dans / BonteHond — De Krakeling, theater voor de jeugd te Amsterdam

De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. De broertjes willen bij elkaar blijven en uit protest gaan ze op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen.

Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders. Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

"Drie is een pareltje. (...) Ze schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek. En dan ontstaat er iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat" Theaterkrant.

* * * *

Meer persquotes:
"Een spannend avontuur dat boeit van begin tot eind. (...) Perfecte timing, komisch talent, mimiek en samenspel maken van Drie een bijzondere voorstelling" 
Theater- en musicalnieuws 

"Het is en blijft actueel en indrukwekkend om naar te kijken. (...) Deze ode aan Matthijs Rümke is er één om U tegen te zeggen." 
I love theater (♥♥♥♥♥)

'Drie' is een remake van een theaterhit uit 2001 en een ode aan de in 2015 overleden regisseur Matthijs Rümke (o.a. Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel). Rümke maakte de voorstelling in 2001 bij Theater Artemis en speelde zelf ook mee. 

www.maastd.nl

www.bontehond.net

Drie door Maas theater en dans / BonteHond — De Krakeling, theater voor de jeugd te Amsterdam
  • Theatergroep Maas theater en dans / BonteHond
  •  
  • Genre Theater
  • Duur 45 minuten
  • Leeftijd 4+