• Theatergroep BonteHond
  • Genre Theater
  • Duur 60 minuten
  • Leeftijd 6+

Acteurs in het Wild Achter de Computer

Bij gebrek aan voorstelling: een interactieve Online-ontmoeting met de vier spelers van Wiedeedhet! Kan je tijdens een Zoom-ontmoeting ook lachen of kan dat alleen in het theater? Kun je filosoferen terwijl je naar een scherm kijkt? Deze vier acteurs gaan het proberen. Stil zitten en oprecht moeilijke vragen beantwoorden!

Ze stellen jou en elkaar vragen en ondertussen onderzoeken ze of het wel ECHT gebeurt. Wat zie je? Flits! Wat was dat? Dit theatrale experiment achter de webcam zal de kijker confronteren met zichzelf en laten nadenken over waarom het is zoals het is. Of is dat niet zo? Opletten dus!!!

Tip: doe voor de ontmoeting de educatie: print het pakketje (ouders) en bekijk samen de educatiefilm!

Hoe werkt het?

Voor de Meet & Greet maken we gebruik van Zoom.  Je kunt deelnemen met je telefoon, tablet of laptop/computer. Als je op de onderstaande link klikt kom je automatisch in de Meet & Greet terecht. Als je nog niet de app van Zoom op je telefoon, tablet of laptop/computer hebt, moet je dit eerst installeren. Het maken van een account is niet verplicht. Om er zeker van te zijn dat je optijd bij de Meet & Greet bent, kun je het beste de Zoom app van te voren downloaden. Ongeveer een halfuur van te voren kun je al in de Zoom via de link, om 14:00 begint de Online Meet & Greet. Deelname is gratis.

Credits

  • Theatergroep BonteHond

Uitgelicht