Van 25 t/m 27 januari vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Laat je verrassen door dit lieve, stoute sprookje.

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu.

Eens per jaar mag je bijna voor niets naar het theater. In heel Nederland wordt je getracteerd op toneel, muziek, dans, opera, cabaret, musical, jeugdtheater en nog veel meer. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen! Speciaal voor het Theaterweekend biedt Theater De Krakeling op 27 januari alle kaartjes voor Roodkapje (3 - 6 jaar) voor €5,00 aan.

Roodkapje, altijd hetzelfde verhaal, de wolf die haar en haar oma opeet.  Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad. Tot groot verdriet van de Wolf.  Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Uiteindelijk mist ze de Wolf. Had ze maar nooit een ander pad gekozen.

Extra:
Neem je fototoestel mee, want speciaal tijdens het Theaterweekend mag je met Roodkapje op de foto in het decor van de voorstelling! 

Het Kleine Theater
Het Kleine Theater maakt voorstellingen voor de hele familie! (3+)
De voorstellingen zijn vrolijk, muzikaal, poëtisch en altijd gebaseerd op een sprookje of een ander mooi verhaal.
En eindigen altijd met: En ze leefden nog lang en gelukkig...

www.hetkleinetheater.nl

Roodkapje wordt opgevoerd in het Souterrain - de kleine ruimte van Theater De Krakeling. Deze voorstelling is gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Theater De Krakeling houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. 

De voorstelling is niet eng, maar lief en leuk!

Cultuurbarbaartjes

  • Theatergroep Het Kleine Theater
  • Concept en spel Anke Engels, Nina van Koppen en Vimala Nijenhuis
  •  
  • Genre Theater
  • Duur 30 minuten
  • Leeftijd 3+

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling