Een dansshow met de beste en meest talentvolle jonge dansers van Nederland.

Get some energy

BO!NK - Best of Nextgen Kids nodigen al hun vrienden uit voor de waanzinnige dansshow 'The Stars of Tomorrow' in theater de Krakeling.

Ze sluiten zo het jaar 2017 af met al hun docenten en familie, en luiden het nieuwe jaar alvast in met spectaculaire optredens van de sterren van morgen. Alle stijlen komen voorbij: afro, funk, hiphop en breakdance. Daarnaast is er een speciaal gastoptreden van Solid Ground Movement uit Noord. Laat je verbazen en inspireren door de beste en meest talentvolle jonge dansers van Nederland, en wellicht schitter jij in 2018 met ze mee...

Bo!nk is een dansschool waar het team van artistiek leider Henry O’Tawiah getalenteerde kinderen leert het uiterste uit hun talenten te halen. Of het nou hiphop, poppin, waacking, locking of experimental is, bij elke stijl leer je in je eigen krachten te staan.

NB: Deze presentatie is een initiatief van Dansschool Bo!nk en valt buiten de reguliere programmering van De Krakeling. Bo!nk huurt voor deze gelegenheid onze theaterzaal, De Krakeling verzorgt de kaartverkoop.   

  • Theatergroep De Vrienden van BO!NK
  •  
  • Genre Danstheater
  • Duur 90 minuten
  • Leeftijd 8+

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling