Nieuwe plek
We hebben onze intrek genomenin het voormalige Westergastheater aan de Pazzanistraat 15. Een prachtig, oud pand met een modern theater. Het gebouw staat op een kindvriendelijk terrein, met het Westerpark als achtertuin en Cinekid en het Ketelhuis als buren.  Zowel De Krakeling als De Westergas zijn bruisende plekken voor gezinnen uit de stad: een unieke combinatie van cultuur, natuur en ontspanning. In deze spannende tijden, kiest De Krakeling voor de toekomst en begint op deze bijzondere plek aan een nieuw hoofdstuk. 

Reden van verhuizing
De Krakeling was al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie: vanwege de verzakking van het oude gebouw waren we genoodzaakt uit te kijken naar een andere plek. Ook werd onze bereikbaarheid voor scholen steeds meer beperkt door het strenge touringcarbeleid dat de gemeente hanteert om de binnenstad te beschermen. Redenen om samen met de gemeente Amsterdam naar een andere plek te zoeken. Door corona kwam de verhuizing in een stroomversnelling en de aanvankelijk geplande tijdelijke verhuizing werd een permanente verhuizing. 

Beperkte bezoekers 
In deze periode hebben we vanwege de geldende maatregelen een beperkte capaciteit.  De meeste voorstellingen gaan door, maar we kunnen momenteel per voorstelling slechts 30 bezoekers ontvangen. 

Meer info