• Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij

Nieuwe plek
Sinds juni 2020 zijn we verhuisd naar Cultuurpark Westergas waar we het voormalige Westergastheater tot Krakeling hebben gemaakt. We zijn blij met het mooie, karakteristieke pand: een plek die volop nieuwe mogelijkheden biedt voor de toekomst.

Theater De Krakeling richt zich op een jong publiek en onze nieuwe plek sluit daarbij aan. Ons theater bevindt zich op een kindvriendelijk, groen terrein aan het Westerpark, temidden van gezellige restaurantjes, koffietententjes, filmtheater Het Ketelhuis en Cinekid.  Een mooie mix aan cultuur, natuur en ontspanning!

Wandeling
De omgeving van Theater De Krakeling nodigt uit voor een leuke familiewandeling. Met deze route loop je een rondje (centrum)West via de Jordaan en het Westerpark. Kom meteen even kijken bij onze nieuwe plek op de Pazzanistraat 15! 
bekijk de wandelroute

Voorstellingen in deze periode

Naar aanleiding van de corona maatregelen hebben we helaas veel geplande voorstellingen moeten annuleren. Ons theater blijft in ieder geval tot en met 20 april 2021 gesloten. Wel bieden we regelmatig onlinevoorstellingen aan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven. We zien iedereen graag terug op het moment dat onze deuren weer open gaan.