Theater De Krakeling werkt samen met Stichting Noordje. Elk jaar ondersteunt De Krakeling een bijzondere stichting die zich inzet voor kinderen. Dit jaar geven we de kinderen van Noordje graag een mooie theaterbeleving en als bezoeker kun je hieraan bijdragen.

Theater maakt je wereld groter en rijker en zet aan tot nieuwe ideeën. Jammer genoeg komt niet elk kind vanzelfsprekend in aanraking met theater. Tijdens deze periode vragen wij hiervoor extra aandacht. 

Over Noordje
Noordje organiseert kunst- en taalprojecten voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar op scholen en in de wijk in Amsterdam-noord. Ze is er met name voor de jeugd die niet vanzelfsprekend in aanraking komt met kunst en cultuur. Veel van deze kinderen hebben een taal- en sociale achterstand. Noordje is voor hen een plek waar ze de magie van beeld en taal ontdekken in een veilige en prettige omgeving waar ze ook andere kinderen ontmoeten. 

Dubbel plezier
Samen willen wij de kinderen van Noordje een leuke dag bezorgen door ze te trakteren op een voorstelling in Theater De Krakeling.  Met jouw donatie aan deze actie bezorg je kinderen een bijzondere theaterervaring: je geeft ze een dosis pure verbeeldingskracht mee!

Doneren kan op twee manieren:
- Via een Tikkie, klik hier of in het rode venster. 
- Bij aankoop van online kaartjes voor een willekeurige voorstelling kun je ervoor kiezen een bijdrage te doneren. De donatiemogelijkheid  verschijnt bij het afronden van je bestelling.

Je bijdrage aan deze actie wordt van harte gewaardeerd ❤️
Alvast bedankt en graag tot ziens in Theater De Krakeling.

qrcode-kerstactie-2020-noordje-krakeling.jpg