Theater De Krakeling is al meer dan 40 jaar hét Amsterdamse theater voor alle kinderen en  jongeren. Het is dé plek waar jeugd én volwassenen een onvergetelijke theaterervaring meekrijgen. Ons programma, gebouw en personeel is 100% gericht op het jonge publiek van nu en van de toekomst.

Theater voor iedereen
Theater De Krakeling toont verhalen in alle genres, voor alle leeftijden, gemaakt door bekende theatermakers maar ook door makers in de dop. We gaan voor openheid en toegankelijkheid. Een divers aanbod aan voorstellingen en activiteiten zorgt voor herkenning en opent nieuwe werelden. Het publiek herkent een stukje van zichzelf door de verhalen van anderen te zien. 

Met het bieden van een diversiteit aan verhalen wil De Krakeling zijn jonge publiek inspireren en verbinden. Inspireren door verbeeldingskracht. Verbinden door voorstellingen te programmeren die een andere kijk bieden, een ander perspectief. Nieuwe beelden maken nieuwe bondgenoten, daarom geloven wij in de kracht van verbeelding.

Bouw mee!
Wij willen een plek creëren waar kinderen de hoofdrol spelen, waar ze kunnen leren, vallen, opstaan, zich verbazen, ontmoeten en dromen. We blijven bouwen we aan het ultieme jeugdtheater voor kinderen, jongeren, (groot)ouders, theatergezelschappen en schoolkinderen. Bouw met ons mee aan de toekomst en word vriend, donateur, sponsor of partner. Uw steun maakt verschil!