Jaarlijks ontvangen we bijna 50.000 bezoekers bij voorstellingen, theaterworkshops en educatieprojecten. Vijftigduizend verwonderde, blije gezichten die een ervaring rijker de deur uitgaan. Uitdagend, speels, stout en magisch is waar we voor staan. 

We delen ons theater graag met iedereen. Juist daarom is het belangrijk dat we onze organisatie, projecten en gebouw goed onderhouden. En iedereen kan daar iets aan bijdragen. 

Of u nu graag komt - of kwam, goede herinneringen aan ons hebt, in de buurt woont, theater belangrijk vindt of iets wil betekenen voor kinderen en jongeren in Amsterdam: iedereen kan Theater De Krakeling steunen. 


VRIENDEN   SCHENKEN  BEDRIJVEN 
Bouw mee aan de toekomst
Om Theater De Krakeling structureel te steunen kunt u er ook voor kiezen om een vast bedrag te doneren. Een mooi gebaar waarmee u zich aan ons theater verbindt als Vriend of sponsor. Met uw gift draagt u bij aan onze missie: kinderen en jongeren uitdagen met een theaterervaring die hun wereld groter maakt door voorstellingen die de verbeelding stimuleren en inspireren. 

Ons jonge publiek krijgt met een voorstelling een kleine of grotere ervaring voor het leven mee, want elke voorstelling laat een indruk achter.  Theatervoorstellingen laten je op een andere manier kijken naar de wereld en de mensen om je heen. 

Wij bedanken
Theater De Krakeling ontvangt subsidie van het AFK - Amsterdams Fonds voor de Kunst. Daarnaast zoeken wij per project ondersteuning bij diverse fondsen, partners en particuliere vrienden. Wij bedanken hierin: