Steun De Krakeling en investeer samen met ons in de toekomst!

Sinds 1978 is Theater De Krakeling hét jeugdtheater waar veel kinderen hun eerste, onvergetelijke theaterervaring beleven. Voor veel kinderen is de weg naar het theater niet vanzelfsprekend. Terwijl theater zoveel moois doet. Het vergroot de wereld van kinderen en verlegt hun grenzen: ze worden er een stukje rijker, blijer en gelukkiger van.

Theater doorbreekt de vertrouwdheid van het dagelijks leven en maakt ruimte voor verbeelding. Het laat kinderen op een andere manier kijken naar de wereld om hen heen. Om de wereld van de kinderen groter te maken, heeft De Krakeling uw steun nodig. Investeer met ons in de toekomst. Uw steun maakt verschil!

Ambities
Bouw samen met Theater De Krakeling aan het ultieme jeugdtheater voor het jonge publiek van nu en van de toekomst. Draag bij aan de ambities van De Krakeling voor de komende jaren. De focus zal o.a. liggen op de 3 onderstaande pijlers:

  • Het kunnen blijven ontwikkelen van educatieprojecten voor kinderen die niet vanzelfsprekend met theater in aanraking komen.
  • Het uitdagen van (nieuwe) makers om te kiezen voor verhalen die inspelen op de actualiteit en die een breed en divers publiek aanspreken.
  • Het herinrichten van de nieuwe locatie van Theater De Krakeling tot een warm huis waar alle kinderen, jongeren, (groot) ouders, scholen en gezelschappen zich thuis voelen.
Een investering in de toekomst ga je als bedrijf aan voor de langere termijn. Daarom nodigt Theater De Krakeling bedrijven uit een sponsorship aan te gaan voor een periode van minimaal 3 jaar. Alleen dan kan De Krakeling samen met gevers investeren in projecten die duurzaam en toekomstbestendig zijn. Uiteraard doen we daar graag iets voor terug: Info over wat wij u te bieden hebben, plus alle facts & figures vindt u terug in onze flyer voor de zakelijke markt. 

Investeer net als onderstaande bedrijven in Theater De Krakeling en bouw mee aan de toekomst: