Over de invulling van uw evenement denken wij graag mee. Onze foyer is geschikt voor tal van gelegenheden: een receptie, trouwerij (Theater De Krakeling is officiële trouwlocatie), boekpresentatie of verjaardagsfeest. Wij staan open voor uw wensen en adviseren u graag over de inrichting, catering en technische ondersteuning! 

Voor informatie en boekingen: 

Annet Bennis - 020-6253284
verhuur@krakeling.nl

Foyer

Uniek in sfeer en stijl door de authentieke houten vloer, lichtinval en de galerijen. De foyer is geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, recepties en diners tot circa 200 personen en is op veel verschillende manieren in te richten.


Theaterzaal

De zaal heeft dezelfde sfeer als de foyer en bevat een tribune voor 180 - 200 personen. Er is een vlakke speelvloer van 90m2. Technisch goed uitgerust. 

Het theater is exclusief af te huren voor uw evenement, maar een combinatie van zalen is zeker ook mogelijk. 

Souterrain

Het souterrain is een lichte ruimte geschikt voor kleine events, workshops of vergaderingen tot 50 personen. Het souterrain is exclusief af te huren, maar een keuze of combinatie van zalen is zeker ook mogelijk. 

Eten en drinken

Wij nemen u graag de zorg voor de catering uit handen. Wij werken samen met verschillende cateraars als Absolute Delicious, Peperwortel en De Italiaan. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een voorstel doen in samenwerking met onze cateraars. Het is echter ook mogelijk om zelf uw hapjes te (laten) verzorgen.

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling