• Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij

Je bent welkom in ons karakteristieke pand op Cultuurpark Westergas! 
De Krakeling huist in een oud, industrieel gebouw, een mix van warm design met een rauw randje. Met het groene Westerpark om de hoek biedt onze plek veel mogelijkheden voor uiteenlopende aangelegenheden: van lezingen, presentaties, workshops, repetities, cursussen, trouwerijen, tot verjaardagsfeestjes: het kan allemaal bij ons. 

Ons theater beschikt over diverse ruimtes die op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Van rustige setting tot groots event: De Krakeling biedt ruimtes op maat, inclusief technische ondersteuning. Hierbij staan we open voor ideeën en denken graag met je mee. 
 

Theater De Krakeling als klaslokaal

​​In ons grote pand beschikken we over verschillende ruimtes die geschikt zijn als leslokaal en waar met voldoende afstand les gegeven kan worden. De theaterzaal, foyers en studio's kunnen ingericht worden als lesruimtes. 

Theaterzaal

De theaterzaal biedt plek aan 180 - 200 personen, bezit een vlakke speelvloer en is technisch goed uitgerust. De zaal beschikt over een inschuifbare tribune waardoor de ruimte multifunctioneel ingezet kan worden en geschikt is voor verschillende doeleinden (feesten met dansvloer, recepties, evenementen, seminars etc.)

Foyer

Sfeervolle ruimte met industrieel karakter maar met warme uitstraling. Voorzien van houten vloer en grote karakteristieke ramen. De foyer is geschikt voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten, recepties en diners en is op veel verschillende manieren in te richten.

Eten en drinken

Lekker eten en drinken! Wij werken samen met verschillende cateraars als Absolute Delicious, Amsterdam Flavours en Bahya Food to Share. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een voorstel doen in samenwerking met onze cateraars. Het is ook mogelijk om zelf uw hapjes te (laten) verzorgen.