Wanneer u een zaal of ruimte huurt bij Theater De Krakeling, dan nemen wij graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Wij vinden het belangrijk dat de beleving van een verhuur van onze ruimtes, een optimale beleving moet zijn.

Catering- en technische faciliteiten
Veel technische faciliteiten of -equipment hebben wij in huis en wat we niet in huis hebben, kunnen we regelen. Onze collega’s van de afdeling Techniek kunnen indien gewenst complete ondersteuning bieden bij het organiseren van een evenement. Naast technische faciliteiten kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van catering. Wij beschikken over een breed netwerk aan diverse cateraars. Indien gewenst kunt u ook in overleg uw eigen cateraar meebrengen. Als u extra informatie wenst te ontvangen, neem dan contact op met de afdeling Verhuur.

Bereikbaarheid
De Westergas ligt zeer centraal en is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het terrein is gelegen in het Westerpark, een autoluwe omgeving. Er kan makkelijk geparkeerd worden bij Q-Park Westergas.

Overnachtingen
Het Conscious Hotel Westerpark is op korte loopafstand gevestigd van Theater De Krakeling. Wij hebben een samenwerkingsverband met dit 4-sterrenhotel en dat betekent voor u als huurder van Theater De Krakeling een aantrekkelijke kortingspercentage bij het boeken van een overnachting(en).
Wij assisteren graag bij het boeken van een overnachting(en) voor u, uw medewerkers of uw gasten bij het Conscious Hotel Westerpark.