Zoveel ruimtes, zoveel mogelijkheden
De ruimtes van Theater De Krakeling zijn flexibel inzetbaar. De uitstekende technische faciliteiten en professionele service maken het mogelijk kwalitatief hoogstaande events neer te zetten op een inspirerende en sfeervolle locatie. Alle evenementen kunnen op maat georganiseerd worden en het live-streamen van evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Livestream
Van een presentatie of masterclass tot een talkshow: ieder gewenst event kan bij ons gelivestreamd worden. Iedere gewenste aankleding, inrichting of decor is daarbij bespreekbaar. De apparatuur is bovendien verplaatsbaar, waardoor bijna elke gewenste setting mogelijk is.

Presentatie of lancering
Een presentatie organiseren of een product lanceren? Dat kan perfect in de theaterzaal of in de Grote/Witte foyer van Theater De Krakeling. Deze ruimtes beschikken over alle technische faciliteiten voor een geslaagd event. De zaal kunnen we geheel naar wens inrichten en aankleden.

Vergadering
Een zakelijke vergadering organiseren in een pand met een uniek, historisch karakter in een inspirerende omgeving? De Krakeling beschikt over verschillende ruimtes waar in alle rust vergaderd kan worden. Je kunt de vergadering ook combineren met een uitgebreide lunch, diner of borrel.

Congres, conferentie of lezing
Theater De Krakeling heeft verschillende geschikte ruimtes om een zakelijk event als een lezing, congres of conferentie op maat te organiseren. Naast de technische faciliteiten en catering kunnen we ook overnachtingen regelen voor de gasten. We werken samen met het Conscious Hotel Westerpark dat schuin tegenover het theater staat.

Feest
Een verjaardagsfeest, personeelsfeest, cocktailparty of gala organiseren? Klein en intiem of juist groot en uitbundig? Voor elk feest is plek bij Theater De Krakeling. En de ruimte kun je geheel naar wens aankleden en inrichten.

Bruiloft
Yes we do! Bij Theater De Krakeling kun je ook trouwen én een droomhuwelijksfeest organiseren. Het sprekende karakter van het pand en de mooie ligging aan het park lenen zich perfect voor prachtige fotoreportages.

Receptie of diner
Een receptie, familiediner, teametentje of zakelijk diner in een theatrale setting? Dat kan aan mooi aangeklede (sta)tafels in de theaterzaal of in een van onze prachtige foyers. De catering kunnen wij samen met u op maat verzorgen.