Zoveel ruimtes, zoveel mogelijkheden
De ruimtes van Theater De Krakeling zijn flexibel inzetbaar. De uitstekende technische faciliteiten en professionele service maken het mogelijk kwalitatief hoogstaande events neer te zetten op een inspirerende en sfeervolle locatie. Alle evenementen kunnen op maat georganiseerd worden en het live-streamen van evenementen behoort tot de mogelijkheden.

Livestream
Van presentatie of masterclass tot aan een talkshow: ieder gewenst event kan bij ons gelivestreamd worden. Dankzij de expertise van onze partners die alle techniek voor iedere vorm van livestream bij aan ons huis leveren, kunnen we elk gewenst event livestreamen.
De livestream is beschikbaar in de theaterzaal en kan bij verschillende opstellingen of settingen toegepast worden. Alle apparatuur is verplaatsbaar waardoor er gekozen kan worden voor verschillende livestream-settingen. Ieder gewenste aankleding, inrichting en decor is uiteraard bespreekbaar. We denken graag mee om de gewenste livestream te organiseren.

Presentatie of lancering
Van plan om een presentatie of lancering van een product te organiseren?
Dat kan perfect in de theaterzaal of in de Grote/Witte foyer van Theater De Krakeling. Deze ruimtes beschikken over alle technische faciliteiten voor een geslaagde lancering of presentatie. De zaal kan naar wens ingericht of aangekleed worden om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen.

Vergadering
Een zakelijke vergadering organiseren in een pand met een uniek karakter in een inspirerende omgeving?
De Krakeling beschikt over verschillende ruimtes waar in alle rust vergaderd kan worden. Combineer een vergadering met een uitgebreide lunch, diner of borrel.

Congres, conferentie of lezing
Theater De Krakeling heeft verschillende geschikte ruimtes om een zakelijk event als een lezing, congres of conferentie op maat te organiseren. Voor een kleine groep genodigden of voor 300 personen, de mogelijkheden zijn breed en divers. Naast de technische faciliteiten, de cateringmogelijkheden, kunnen we ook overnachtingen regelen voor de gasten. We werken samen met het Conscious Hotel Westerpark dat schuin tegenover het theater gevestigd is.

Feest
Verjaardagsfeest, personeelsfeest, cocktailparty of gala, elk feestelijke aangelegenheid is mogelijk op deze unieke locatie. Klein en intiem of juist groot en uitbundig, voor elk feest is plek bij Theater De Krakeling. We denken graag mee in de organisatie van het feest en nemen zoveel mogelijk uit handen.

Bruiloft
Yes we do!
Bij Theater De Krakeling kan het burgerlijk huwelijk voltrokken worden! Na de voltrekking een droom bruiloft organiseren en beleven? Het is allemaal mogelijk bij De Krakeling. Het sprekende karakter van het pand en de mooie ligging aan het park, lenen zich ook voor prachtige fotoreportages.

Receptie of diner
Een receptie, familiediner, team etentje of zakelijk diner organiseren bij Theater De Krakeling?
Dat organiseren we in een theatrale setting. Met mooi aangeklede (sta) tafels in de theaterzaalof in een van onze prachtige foyers. De catering kunnen wij samen met u op maat verzorgen voor een unieke dinerbeleving. Een receptie of diner voor 30 - 300 mensen, de beleving zal altijd uniek zijn voor de gasten. Wij doen er alles aan om samen met u een ​​warme, gastvrije sfeer te creëren.