Theater De Krakeling ontvangt structureel subsidie van het AFK - Amsterdams Fonds voor de Kunst. Daarnaast zoeken wij per project ondersteuning bij diverse fondsen, partners en particuliere vrienden. Hieronder vind je een aantal samenwerkingsprojecten uitgelicht:

2021 Een kleine brief aan de grote stad is een samenwerking van Theater De Krakeling en de Toneelmakerij; dé twee Amsterdamse plekken voor jeugd en theater. Met deze klassenvoorstelling ontdekken de kinderen hun eigen stad en reizen ze samen naar plekken waar ze wellicht nog niet eerder kwamen. Alle kinderen krijgen een prentenboek cadeau, de druk van de boeken is mogelijk gemaakt door Groot Amsterdam Makelaardij.

2020 2021 Kaartje voor Later Iedereen die tijdens de sluiting vanwege de corona maatregelen een Kaartje voor Later heeft gekocht om De Krakeling te ondersteunen.

2020 Namen op de Ramen Namen van de (klein)kinderen van de donateurs zijn geplaatst op de deuren van de nieuwe locatie op Cultuurpark Westergas. Tegenprestatie en eerbetoon aan de donateurs van de Crowdfunding in 2018.

2019 Sinterklaasrevue met Het Kleine Theater, speciaal event voor kinderen met een Stadspas. Mede mogelijk gemaakt door Sheldon Invest BV en Catering Absolute Delicious. Met bijdragen van: De Wakkere Muis, Hoogstins Boekhandel, Hema, Albert Heijn, Broodbakker Mensink, Blokker, Party Balloons en Gebroeders Winter/Partner van Quantore.

2018 Crowdfunding via Voor de Kunst t.b.v een nieuwe entree van Theater De Krakeling. Met de giften van 476 donateurs werd een bedrag van 22.467 bij elkaar gebracht.

2018 Sinterklaasfeest met Het Kleine Theater, speciaal event voor kinderen met een Stadspas. Met bijdragen van AH Elandsgracht, De Wakkere Muis, B&S Verhuur en Absolute Delicious catering Amsterdam.

2015 Young Macbeth - Van Toeschouwer naar Speler - Theaterproject voor middelbare scholieren. Mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van de Vrienden van Theater De Krakeling.

2015 Robin Hood junior - Van Toeschouwer naar Speler - Theaterproject voor basisschoolleerlingen. Mogelijk gemaakt dankzij de bijdragen van de Vrienden van Theater De Krakeling.