• Theatergroep Het Kleine Theater
  • Genre Muziektheater
  • Duur 60 minuten
  • Leeftijd 3+

Een onvergetelijk, muzikaal feest voor jong en oud!

Het Kleine Theater is dol op de wintermaanden en op sprookjes. En op Sinterklaas!

Vimala en Anke van Het Kleine Theater zingen met hun geweldige huisband en Dwight Breinburg van Amsterdams Andalusisch Orkest de mooiste Sinterklaasliedjes in een sprookjesachtige setting. De heerlijke warme Andalusische klanken geven de bekende Sinterklaasliedjes een extra feestelijk tintje.

Daarnaast hebben ze de leukste scènes uit hun voorstellingen verzameld en in een feestelijk, swingend jasje gestoken. Kortom, een feestelijk en theatraal Sinterklaas concert. En met een beetje geluk.. komt de Sint ook nog even langs.

Het Kleine Theater maakt voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de ouders. En alles wat daartussen in zit. Ze vertellen verhalen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

Voor deze voorstelling geldt een Stadspasaanbieding. Bezoekers met een Stadspas kunnen de kaarten kopen bij ons aan de kassa (€1,00 voor een kinderkaartje en €2,00 voor een begeleiderskaart).

Met dank aan de bijdragen van uitgeverij Lemniscaat en supermarkt Lidl  Bos en Lommer, Dirk van den Broek Mercatorplein, Albert Heijn Spaarndammerdijk, Albert Heijn Haarlemmerdijk.

Het Kleine Theater

Credits

  • Theatergroep Het Kleine Theater
  • Concept en spel Anke Engels en Vimala Nijenhuis
  • Musici Reijnier Terpstra (contrabas en zang), Bokke Rypma (gitaar en zang), Richard Hakkenes (gitaar en zang), Gerrie Spaansen (drum) en Dwight Breinburg

Uitgelicht