2 Turven Hoog is het avontuurlijkste theaterfestival voor families met jonge kinderen. Een bijzondere, integere eerste kennismaking met theater. Het festival is er voor de kleinsten, de allerkleinsten, voor volwassenen... eigenlijk voor iedereen!

Festival 2 Turven Hoog is een jaarlijks festival speciaal voor de allerjongsten. Van 28 maart t/m 8 april presenteert dit internationale theaterfestival voor de allerkleinsten (0 t/m 6 jaar) een aantal bijzondere voorstellingen in Amsterdam. In De Krakeling zijn er twee bijzondere voorstellingen te zien:

White 2+| Catherine Wheels Theatre Company (SCO) | Language No Problem
White is een speelse. visuele show voor de aller-, allerkleinsten. Een perfecte éérste keer in het theater voor je kleintje.

Stekeblind 3+ | 4hoog productiehuis (BE)
Stekeblind is een verhaal van liefde. Stekeblind is Romeo en Julia voor kleuters. Raf Walschaerts en Frans van der Aa ontwikkelen bij 4HOOG theater vol humor, verwondering en poëzie voor kleuters.

Studenten van de HKU ontwikkelden speciaal voor de kleintjes een speelinstallatie: Possiball. De Krakeling foyer is tijdens het festival ingericht als een landschap van rollende “dingen” die allemaal iets bijzonders hebben.

www.2turvenhoog.nl

Voorstellingen

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling