Op zaterdag 25 mei 2024 vindt 24 uur West plaats en Theater De Krakeling doet mee. Een dag om de buurt te verkennen en kennis te maken met de verborgen parels. Het evenement is onderdeel van Amsterdam 750.

Kom tijdens 24 uur West met de hele familie naar Theater De Krakeling! Bezoek de voorstelling Roodkapje (3+) van Het Kleine Theater, doe een KrakelToer, een exclusieve rondleiding door het jeugdtheater met een kijkje achter alle deuren die anders gesloten blijven of bezoek de expositie ‘Publiek van de Toekomst – 5 jaar later’.

Het programma van 24 uur West X Theater De Krakeling
10:30 uur opening
11:00 uur Roodkapje (3+)
12:00 uur KrakelToer (6+) + expositie ‘Publiek van de Toekomst' + kleurplaten kleuren en bar open voor drankjes en lekkere snacks 
13:00 uur Roodkapje (3+)
14:00 uur KrakelToer (6+) + expositie ‘Publiek van de Toekomst' + kleurplaten kleuren en bar open voor drankjes en lekkere snacks
15:00 uur Roodkapje (3+) 
16:00 uur KrakelToer (6+) + expositie ‘Publiek van de Toekomst' + kleurplaten kleuren en bar open voor drankjes en lekkere snacks

KrakelToer (6+)
Tijdens de KrakelToer krijg je een exclusieve rondleiding door het jeugdtheater met een kijkje achter alle deuren die anders gesloten blijven.

Expositie 'Publiek van de Toekomst'
Als dé schouwburg van alle jonge Amsterdammers, zijn we benieuwd hoe onze jonge bezoekers Theater De Krakeling zien. Wij laten ons graag door hen inspireren. Elke 5 jaar vragen we fotografe Carla Kogelman om een portret te schieten van kinderen uit het Krakeling publiek. Deze kinderen krijgen een vraag voorgelegd die verband houdt met de toekomst van Theater De Krakeling.  

In de serie ter ere van ons 45e verjaardag zijn de kinderen van 5 jaar geleden terug te zien, daarnaast zijn een aantal nieuwe kinderen geportretteerd.  De kinderen verschillen in leeftijd en achtergrond, maar hebben gemeen dat zij allen bekend zijn met Theater De Krakeling.

Roodkapje (3+)
Het Kleine Theater speelt Roodkapje, maar dan met een ander staartje.

Het programma tijdens 24 uur West in Theater De Krakeling is mede mogelijk gemaakt door Westergas.

Uitgelicht