Theater De Krakeling biedt een mooi programma aan in het kader van de Kinderboekenweek! Het thema van deze Kinderboekenweek is 'Bij mij thuis' en jullie zijn allemaal uitgenodigd bij ons thuis in De Krakeling.

In ons pand is van alles te zien en te beleven. Zoals de voorstelling Anansi de spin – sterker dan Olifant (4+), een wonderlijke, muzikale voorstelling waar de verhalen van Anansi centraal staan. En een beeldende en speelse familievoorstelling over letters, woorden en zinnen: Hoeheettut (6+).

Bij Brian Thuis in De Krakeling
In onze foyer is van 4 t/m 16 oktober een impressie te zien van de Kinderboekenweektentoonstelling Bij Brian Thuis bij WG Kunst. Kunstenaar Brian Elstak en zijn kunstenaarsvrienden Pris Roos, Hedy Tjin, Floor de Goede en zijn zoon Cassel Elstak hebben speciaal voor deze gelegenheid nieuw werk gemaakt. 

Het thema van de Kinderboekenweek is 'Bij mij thuis'. Voor Brian Elstak is thuis de plek waar vrienden op visite komen, waar verhalen worden verteld. Zijn gedachtewereld is dan ook het uitgangspunt voor de tentoonstelling. Bij Brian Thuis is t/m 5 november te zien bij WG Kunst en tijdens Kinderboekenweek is er een impressie te zien in Theater De Krakeling.

Krakeling x Ketelhuis
Theater De Krakeling en bioscoop Het Ketelhuis zijn overburen en bouwen samen een feestje op zondag 8 oktober ter ere van de Dag van de Marrons. Kom kijken naar de documentaire Kinderen van Mavungu of de serie Anansi de spin, en neem daarna deel aan een van de workshops!

Uitgelicht