Tijdens het Nationaal Theaterweekend geniet je voor slechts €10,- van heel veel voorstellingen in het land. Theater De Krakeling nodigt je uit voor de familievoorstelling Olifantje Abu l'Abbas op zaterdag 28 & zondag 29 januari. 

Nederland viert het theater tijdens het Nationaal Theaterweekend van 27 t/m 29 januari 2023 met vele voorstellingen door heel Nederland én extra gratis activiteiten in het theater.

Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Of je nu houdt van muziek, dans, toneel, musical, klassiek, cabaret of jeugdtheater: het Nationaal Theaterweekend is een unieke belevenis voor iedereen. Boek snel je voorstelling, want het is feest.

EXTRA 
Als extra activiteit kun je dit weekend meedoen aan een  gratis inloopworkshop van Foam fotografiemuseum waarin je een mini versie van jezelf maakt. Of neem een kijkje achter de schermen van ons theater en loop mee met de KrakelToer.

We hebben zin om je te zien!

nationaaltheaterweekend.nl

Binnenkort te zien