Dinsdag 17 t/m zondag 22 april presenteren Theater Bellevue, De Krakeling en De Brakke Grond de negende editie van het International Pop Arts Festival.

In het jaarlijkse Pop Arts Festival staan poppen- en objecttheater centraal; een discipline die zich steeds meer vermengt met dans, circus, mime, beeldende kunst, film en muziek. In de negende editie van het festival wordt de positie van de mens in zijn omgeving onder de loep genomen. Makers kijken met een nieuwsgierige blik naar de wereld van de dieren, naar natuurverschijnselen, naar het verstrijken van de seizoenen. Ook zien we figuren die zich terugtrekken in hun eigen wereld, die in al hun eigenaardigheid begrip en bewondering creëren. Pop Arts Festival is een ode aan de mens in al zijn facetten en een oproep om ons te blijven verwonderen over de levendige wereld van objecten!

Tickets koop je bij de theaters waar de voorstelling speelt (online, telefonisch of aan de kassa). Ook dit jaar is er weer stapelkorting. Bij het tonen van het ticket van een eerdere voorstelling van Pop Arts Festival 2018 ontvang je €2,50 korting op bijna alle voorstellingen. Let op! Deze actie is alleen aan de kassa en telefonisch beschikbaar.

Kijk voor het volledige programma Pop Arts Festival 2018 op:
www.popartsfestival.nl.

Voorstellingen

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling