Dinsdag 16 t/m zondag 21 april presenteren Theater Bellevue, Theater De Krakeling, De Brakke Grond en Feikes Huis de tiende(!) editie van het International Pop Arts Festival.

Een jaarlijks festival met bijzonder en origineel poppen- en objecttheater gemixt met dans, circus, mime, beeldende kunst, film en muziek.

Op het programma in Theater De Krakeling staan onder meer SSST (2+) een fantasieprikkelende work in progress waarin je plaatsneemt in een decor van zachte natuur. In Veel te veel te veel (5+) hebben alledaagse spullen een ziel en bij Plock! (4+) ontmoet je een acrobatische schilder waar de verf vanaf spat. Stap binnen in de wereld van Bewegende Ruimte (8+) met ingenieuze machines gemaakt van afgedankte spullen waar jij op de knopjes mag drukken! In Monsters (8+) maak je kennis met de wonderlijke creaties van Duda Paiva. Mythische figuren die kinderen kennen uit stripboeken, videogames en tekenfilms staan opeens ‘in het echt’ op het podium.

Meer info via www.popartsfestival.nl

Tickets koop je bij de theaters waar de voorstelling speelt (online, telefonisch of aan de kassa). Ook dit jaar is er weer stapelkorting. Bij het tonen van het ticket van een eerdere voorstelling van Pop Arts Festival 2019 ontvang je €2,50 korting op bijna alle voorstellingen. Let op! Deze actie is alleen aan de kassa en telefonisch beschikbaar.

Kijk voor het volledige programma Pop Arts Festival 2019 op:
www.popartsfestival.nl.

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling