De Krakeling KinderRaad

Theater De Krakeling zet zich voor 100% in voor een jong publiek. Met theatervoorstellingen, workshops en evenementen die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. We betrekken ons jonge publiek graag bij ons theater. Want wie weet er meer van jeugdtheater dan kinderen zelf?

Daarom hebben wij een eigen Krakeling KinderRaad. Elk jaar opnieuw wordt een nieuwe raad samengesteld uit negen kinderen tussen de 8 en 12 jaar.  De KinderRaad komt minimaal vijf keer per jaar samen en praat met ons mee over De Krakeling van nu en de toekomst. De KinderRaad is superwaardevol voor De Krakeling; doordat ze hun frisse (en soms wilde) ideeën met ons delen kunnen wij ons theater nog beter maken!

Kinderraad 2023
De kinderen die lid zijn van de KinderRaad 2023 zijn: Muaz, Eryn, Amar, Juliette, Anaïs, Olivia, Daniël, Gaia en Mare.  Ze hebben dit jaar het Theaterfestival en Het Krakeling Festival geopend op een bijzondere, theatrale manier. Ook zijn ze in gesprek met de programmering die de voorstellingen uitzoeken en het programma samenstellen. De kinderen geven tips en laten weten wat zij belangrijk vinden in het jeugdtheater. Zo blijven we elkaar inspireren!