Kom bij de Krakeling KinderRaad!

Theater De Krakeling zet zich voor 100% in voor een jong publiek. Met theatervoorstellingen, workshops en evenementen die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. We betrekken ons jonge publiek graag bij ons theater. Want wie weet er meer van jeugdtheater dan kinderen zelf? Daarom hebben wij een eigen Krakeling KinderRaad en zijn op zoek naar nieuwe leden!

Iets voor jou?
Ben je enthousiast over theater en weet je De Krakeling te vinden, of wil je ons (beter) leren kennen? We zijn op zoek naar kinderen tussen de 8 en 10 jaar die hun ideeën met ons willen delen om ons theater nog beter te maken. Als lid maak je een jaar lang deel uit van De Krakeling, met alle leuke dingen die daarbij horen (gratis voorstellingen bezoeken, kijkjes achter de schermen, fotoshoots, theateropdrachten met publiek, bekende acteurs ontmoeten).

De KinderRaad komt vijf keer per jaar samen en praat mee over De Krakeling van nu en de toekomst. Als KinderRaadslid ben je zichtbaar voor ons publiek en in onze campagnes. Je bent voor een jaar dus ook een beetje het gezicht van hét jeugdtheater van Nederland. Vind je het leuk om gehoord te worden en meer te weten over Theater De Krakeling? Geef je dan op als lid van de KinderRaad.

Doe mee.
Stuur ons een mail waarin je jezelf voorstelt.
Je mag zelf weten hoe je dit doet: een tekstje, filmpje, collage etc.
Maak het jezelf niet te moeilijk, alles is goed!
Stuur je bericht naar kinderraad@krakeling.nl

We kijken naar je uit!

Groetjes,

Willemien & Michel
Krakeling KinderRaad