• Theatergroep Theater De Krakeling / NTF Jong
  • Genre Besloten voorstelling
  • Duur 180 minuten

Een feestelijke middag waarop theatermakers elkaar ontmoeten en waarin alles draait om jeugdtheater.

Het jaarlijkse Jeugdtheatergala is een dag waarop creatieven, nieuwelingen, ervaren makers en nieuwsgierigen elkaar ontmoeten en waarin alles draait om jeugdtheater. Deze middag vindt plaats in Theater De Krakeling in Cultuurdorp Westergas en is een vast onderdeel van NTF Jong, de jeugdeditie van het Nederlands Theater Festival (7 t/m 17 sept). In De Krakeling, Podium Mozaiëk en het Bijlmerparktheater zijn de hoogtepunten van het afgelopen jeugdtheaterseizoen nog één keer te zien.   

Tijdens het Jeugdtheatergala eren we de winnaars van de Zilveren Krekels voor de beste podiumprestaties en producties van het afgelopen seizoen 2022-2023. Later op de avond, tijdens het Gala van het Nederlands Theater in ITA maken de genomineerden kans op een Gouden Krekel.

De regie van de middag is in handen van Ryan Djojokarso i.s.m. Anika Abbing. De Staat van de Jeugdpodiumkunsten wordt dit jaar uitgesproken door Wies Bloemen. Na afloop van het programma praten we na met een hapje en een drankje.

PROGRAMMA
13:30   Inloop
13:45   Aanvang programma
16:30   Borrel

Dresscode: Je beste kostuum

Ben je (theater)professional en wil je deze dag graag meemaken? Meldt je aan via de code die je in de uitnodiging ontvangen hebt. Voor meer info bel naar de kassa 020-6245123 Kijk hier voor het hele programma van NTF Jong .

Credits

  • Theatergroep Theater De Krakeling / NTF Jong

Uitgelicht