• Theatergroep Theater De Krakeling / Amsterdams Andalusisch Orkest / Danstheater AYA / de Toneelmakerij / War Child
  • Genre Theater
  • Duur 120 minuten

Op zondagmiddag 9 juni komen Theater De Krakeling, Amsterdams Andalusisch Orkest, Danstheater AYA, De Toneelmakerij en War Child in actie voor  kinderen in oorlogsgebieden. Dat doen we graag samen met ons jonge theaterpubliek, hun familie, buurtbewoners en iedereen die mee wil doen.  Daarom organiseren we een middag voor en door kinderen waarin iedereen een steentje kan bijdragen.  Met een fancy fair, theatrale acts, muziek, lekkere hapjes en gezellige activiteiten voor de hele familie. 

We komen in actie voor kinderen die het minder hebben getroffen dan wij, kinderen die een oorlog meemaken of meegemaakt hebben. Iets waar  geen kind om gevraagd heeft en enorm veel impact heeft. Door samen met WarChild deze actie op touw te zetten, willen we iets bijdragen op onze manier, we streven ernaar een flink bedrag bij elkaar te krijgen dat geheel ten goede komt aan hulp voor kwetsbare kinderen in oorlogsgebieden.

We bieden onze support en dragen een stukje bij aan een ander perspectief, een dosis verbeelding, iets wat een kind erdoorheen kan helpen opnieuw vertrouwen te hebben in de toekomst. WarChild is een ervaren partner en weet welke middelen hiervoor nodig zijn. Voor de verwerking van oorlogstrauma's en oorlogssituaties zet WarChild onder meer sport, spel en theater in. Gewoon om een kind weer even kind te laten zijn. lees meer

Het programma is nog volop in ontwikkeling en we zijn bezig om nog meer theaterpartners warm te laten lopen voor deze actie. Dus houdt de website en socials in de gaten voor de nieuwste info. Het belooft in ieder geval een mooie benefietmiddag te worden!

Wil je meedoen?
Of heb je een leuk idee? Wil je spulletjes of iets lekkers verkopen tijdens onze kindercloset-sale? Je bent van harte welkom! We staan open voor initiatieven en ideeen van iedereen met als doel geld in te zamelen voor WarChild en daarmee andere kinderen te helpen.  Laat het ons weten en stuur je idee door het formulier in te vullen. Je vindt het formulier onder Koop je ticket of hieronder. Als je er die dag niet bij kunt zijn maar wel iets wilt bijdragen kan dat met een Tikkie of doneer via onderstaande QR code. 

Meld je aan
Hartelijk dank!

qrcode-warchild-ii.png

Credits

  • Theatergroep Theater De Krakeling / Amsterdams Andalusisch Orkest / Danstheater AYA / de Toneelmakerij / War Child

Ook leuk