Winnaar Zilveren Krekel 2017 voor de meest indrukwekkende podiumprestatie

HARTVERWARMEND DANSTHEATER

Liefde door Maas theater en dans — De Krakeling, theater voor de jeugd te Amsterdam

In een energiek spektakel volgen we acht jonge performers op zoek naar liefde. Een groep kinderen die langzaam opgroeit, met vallen en opstaan. Alle seizoenen van de liefde komen langs: zonnig en stormachtig, sprookjes- en kalverliefde, wilde en verstilde liefde. Iedere leeftijd krijgt een eigen kleur.

Dompel je onderin deze feestelijke en kleurrijke mix van knuffels, prinsen, Bollywood, hoge hakken, eerste zoenen, onhandige serenades en een wild waterballet.


Theaterkrant **** Liefde is een spel, en spelletjes met water zijn altijd leuk. De voorstelling eindigt met een waterballet waar het plezier niet alleen van afspat, maar dat ook nog een schitterend tableau oplevert met Bollywoodinvloeden.

Het Parool ****  een soepele montage van aansprekende taferelen: van een enerverend potje toneelvoetbal tot een vrolijk makende reeks verkleedpartijen. De voorstelling eindigt met een heus feestje (...) Van een probleem dat giechelige pubers creëert, verandert de liefde voor onze ogen in een alles overstijgende kracht. Dat mondt uit in een prachtig slotbeeld. 

Lees hier alle recensies 

Liefde is een voorstelling waar je vrolijk van wordt

* * * * Theaterkrant

  • Theatergroep Maas theater en dans
  •  
  • Genre Danstheater
  • Duur 75 minuten
  • Leeftijd 8+