Op 5 mei staan we stil bij het geluk van onze vrijheid, want vrijheid is niet voor iedereen op deze wereld weggelegd. Om dit te vieren nodigen wij iedereen uit om samen met ons aan tafel te gaan tijdens de Vrijheidsmaaltijd.

Vier de Vrijheid in Theater De Krakeling!

De vrijheid vieren we graag samen met jou! Op zondag 5 mei vanaf 18:00 nodigen wij iedereen uit om aan te schuiven voor een bijzondere Vrijheidsmaaltijd, dit jaar rondom het thema Familie Amsterdam. Het wordt een avond met muziek, lekker eten en mooi publiek. 

Entree: gratis, maar we vragen je om een gerecht voor twee personen en eigen bord en bestek mee te nemen. Gelieve geen eigen dranken meenemen. De bar zal gedurende de Vrijheidsmaaltijd open zijn.
Reserveren: er zijn een beperkt aantal plaatsen, meld je aan door een email te sturen naar marketing@krakeling.nl met naam, telefoonnummer en het aantal personen. Óf door middel van dit formulier.

Voorafgaand aan de Vrijheidsmaaltijd kun je in het kader van Theater Na de Dam de voorstelling In mijn hoofd is het al lente 8+ bezoeken, die speciaal voor de herdenking is gemaakt. Een voorstelling over puber zijn in de oorlog.

  • Theatergroep Theater De Krakeling
  •  
  • Genre Diversen
  • Duur 60 minuten
  • Leeftijd 0-100

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling