Theater De Krakeling heeft je nodig. Word Vriend!
Vrienden zijn waardevol en onmisbaar voor Theater De Krakeling. Vrienden verbinden, verrijken en inspireren. Met hun betrokkenheid en hart voor jeugdtheater creëren ze draagvlak voor jeugdtheater. Samen met Vrienden maken we mooie dromen waar.

Samen kunnen we meer 
Als Vriend maak je veel bijzondere projecten mede mogelijk. Je draagt als Vriend bij aan het realiseren van theateruitjes voor kwetsbare kinderen en jongeren die niet vanzelfsprekend in aanraking komen met theater. Theater De Krakeling zet zich in voor alle kinderen, met name voor deze kinderen om ze een onvergetelijke theaterbeleving te geven.

Je steunt als Vriend diverse educatieprojecten, zoals het voorstellingstraject ‘Van toeschouwer naar speler’. Hier volgen leerlingen van verschillende Amsterdamse scholen een verdiepingstraject rondom een voorstelling. De thematiek uit de voorstelling dient ter inspiratie voor het ontwikkelen van hun eigen materiaal. Ze krijgen de kans om samen met professionele acteurs en/of dansers zelf de scènes te schrijven, choreografie te bedenken en de voorstelling te spelen. Ontzettend waardevol en leerzaam voor de leerlingen.

Theater van de toekomst
Daarnaast vinden we dat De Krakeling, hét jeugdtheater in een stad als Amsterdam, breed toegankelijk moet zijn voor alle bezoekers en spelers. Herkenning is hierbij het sleutelwoord. We willen het publiek inspireren via een breed programmeringsaanbod, door festivals te programmeren, coproducties aan te gaan, op locatie te programmeren en het internationale aanbod te versterken. Herkenning en representatie doen ertoe en de steun van Vrienden levert hier een belangrijke bijdrage aan. Kortom, als Vriend van Theater De Krakeling bouw je mee aan het ultieme jeugdtheater en maak je het verschil!

Je kunt Theater De Krakeling op verschillende manieren ondersteunen:

Vriend: € 5 pm / €60 pj
✓ exclusieve Vriendenmailingen met nieuws en updates
✓ tips van onze programmeurs

Goede Vriend: €15 pm / €180 pj
✓ alle extra's die je als Vriend krijgt, plus:
✓ uitnodigingen voor extra’s als een nagesprek/meet & greet/repetitie bijwonen
✓ lekkers voor bij de koffie of thee voor aanvang voorstelling

Beste Vriend: €25 pm / €300 pj
✓ alle extra's die je als Goede Vriend krijgt, plus:
✓ een beste vriend mag één keer per seizoen gratis een introducé meenemen naar voorstelling
✓ uitnodiging meedenksessie met Krakelingteam

HartsVriend: €50 pm/ €600 pj
✓ alle extra's die je als Beste Vriend krijgt, plus:
✓ exclusieve uitnodiging seizoensopening
✓een uniek Krakelingaandenken als symbool voor toegang tot een bijzondere vriendschap

Stichting Vrienden Jeugdtheater Amsterdam
Sichting Vrienden bevordert en ondersteunt de activiteiten Theater De Krakeling. De steun van de stichting helpt ons kinderen kennis laten te maken met theater, bijzondere avontuurlijke voorstellingen te programmeren en ons monumentale pand te onderhouden. Kortom, Stichting Vrienden helpt ons dromen waarmaken.

De Stichting Vrienden Jeugdtheater Amsterdam is een ANBI stichting. Het bestuur van de stichting bestaat uit Thijs Lommen (voorzitter), Kees Blijleven (secretaris), Carlos van Ree (lid) en Maartje Valk (lid).

Vragen?
Mocht je vragen hebben over Vriend worden, de tegenprestaties of heb je andere vragen? Neem contact op met Siham Bourakaa zij staat u graag te woord.

terug naar steun ons