Hoe verloopt je bezoek aan Theater De Krakeling?

In ons theater zijn volop voorstellingen te zien.
Sinds 25 september zijn we verplicht om met een Coronatoegangsbewijs te werken. Dit houdt in dat we iedereen vanaf 13 jaar aan de deur vragen om een Coronatoegangsbewijs te tonen. Zowel de CoronaCheck-app als een officieel papieren bewijs kunnen hiervoor gebruikt worden. 

De Krakeling heeft begrip voor alle meningen omtrent deze maatregel. Wij hopen dat deze van korte duur is, tot die tijd werken wij met een QRcode voor een negatieve test, vaccinatiebewijs of herstelbewijs, omdat dit voor ons de enige manier is om open te kunnen zijn. Daarmee de enige manier om kinderen de mooiste voorstellingen te laten ervaren.

Hoe ziet een bezoek aan Theater De Krakeling eruit? 

We zetten alles voor je op een rij:
- Het allerbelangrijkste: we blijven open!
- We houden opnieuw de 1,5-meter regel aan en vragen je een geldig Coronatoegangsbewijs te tonen in de CoronaCheck app.
- Bezoekers hebben een vaste zitplaats. Al onze voorstellingen zijn geplaceerd, als je de zaal binnenloopt word je naar jouw vaste zitplaats gewezen
- In de foyer zijn genoeg zitplaatsen, waar je een kopje koffie, iets fris of iets lekkers kunt nuttigen. We zijn geopend tot 17:00.

Naast het actuele kabinetsbeleid voor culturele instellingen, zorgen we bij Theater De Krakeling voor extra veiligheid en comfort van onze bezoekers door:
- Binnen het theater voor eenrichtingsverkeer te zorgen voor zowel in- als uitgaande bezoekers. Zo beperken we het aantal contacten tussen bezoekers/medewerkers
- Twijfel je over de veiligheid is er iets onduidelijk? Dan kun je altijd contact opnemen op via 020-6245123 via info@krakeling.nl of via onze social media.
 

Stay safe en tot snel!
 

Lees hier meer over het coronatoegangsbewijs