We zijn weer open!
Na een (veel te) lange periode zonder voorstellingen, gaat Theater De Krakeling vanaf 5 juni weer open. Eindelijk weer genieten van theater. Er staan er verschillende mooie familievoorstellingen op de agenda. In de komende periode mogen we 50 bezoekers per voorstelling ontvangen. We raden je dan ook aan om op tijd kaartjes te bestellen. We kijken naar jullie uit! 

Ons theater
Theater De Krakeling is het Amsterdamse theater voor een jong publiek waar je met je hele familie bijzondere theatervoorstellingen beleeft. Sinds juli 2020 zijn we gevestigd op Cultuurpark Westergas. Ons theater ligt op een kindvriendelijk terrein aan het groene Westerpark, omringd door koffietentjes, restaurants, filmtheater Het Ketelhuis en Cinekid. Een mix van cultuur, natuur en lekker eten: dé ideale ingrediënten voor een leuk dagje uit!

Omgeving
De Krakeling ligt aan het Westerpark, waar na de voorstelling genoeg te doen is: klauteren in natuurspeeltuin het Woeste Westen, zwemmen in de (ondiepe) spartelvijver, dieren aaien op de kinderboerderij Westerpark of picknicken in het park. De hele omgeving van Theater De Krakeling nodigt uit voor een leuke familiewandeling. Met deze route loop je een rondje (centrum)West via de Jordaan en het Westerpark. 

Theateraanbod voor scholen
Speciaal voor scholen bieden we voorstellingen aan in combinatie met theaterlessen (op school of in het theater) met als hoogtepunt een bezoek aan een voorstelling in Theater De Krakeling. 

Ruimtes om te huren
De Krakeling huist in de voormalige gasfabriek, een oud en  karakteristiek gebouw dat over interessante ruimtes beschikt.  Hiermee biedt onze plek volop mogelijkheden voor uiteenlopende aangelegenheden: van lezingen tot workshops, van trouwerijen tot verjaardagsfeestjes: het kan allemaal bij ons. 

Corona
Wij zorgen ervoor dat uw theaterbezoek veilig verloopt. 

  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij
  • Foto of cover bij