In 2018 bestaat Theater De Krakeling 40 jaar. We vieren onze verjaardag groots met Het Krakeling Festival van 4 t/m 14 oktober 2018.

Het Krakeling Festival 4 t/m 14 oktober 
Het Krakeling Festival is op diverse locaties in de stad en geeft een kijkje in de toekomst met de mooiste, beste en meest bijzondere jeugdtheatervoorstellingen voor iedereen. Met Theater De Krakeling als festivalhart zijn voorstellingen en activiteiten ook te zien bij festivalpartners: ITA, Theater Bellevue, Podium Mozaïek, De Toneelmakerij en op het Raamplein. 

De opening van het Het Krakeling Festival vindt plaats op 4 oktober met de première van onze coproductie Martin Luther King.

In en om Theater De Krakeling staat van alles te gebeuren: gekke theaterbelevingen op het Raamplein, een voorstelling in een tot theater omgebouwde vrachtwagentrailer, een pop-up glijbaan in de foyer, boeiende theatervoorstellingen uit binnen- en buitenland. 

Aanrader is Hallo Dampkring op de locatie Stenen Hoofd waarin bezorgde kinderen het volwassen publiek toezingen. Het jonge publiek wordt meegenomen op een speciale duurzame route door de buurt.  Bekijk de foto-expositie van tweevoudig World-Press winnaar Carla Kogelman. Zij maakte een prachtige fotoserie van onze jonge bezoekers: het publiek van de toekomst. Als afsluiter van het festival is er voor alle bezoekers van het Krakeling Festival een groot Slotfeest op zondagmiddag 14 oktober 2018. Feest mee! 

In dit internationale jeugdtheaterfestival komt alles waar Theater De Krakeling voor staat samen: jeugdtheatervoorstellingen van hoge kwaliteit - nieuw talent - diversiteit - internationale programmering - uitwisseling en voorstellingen op locatie. Dit alles rondom het thema ‘TOEKOMST’.

Neem ook een kijkje in de toekomst en kom naar Het Krakeling Festival van 4 t/m 14 oktober 2018!
 

Uitgelicht