Op 15 september sluit NTF Jong traditioneel af met de Jeugdtheaterdag voor professionals in Theater De Krakeling.

Op zondag 15 september sluit NTF Jong traditioneel af met de Jeugdtheaterdag voor theaterprofessionals, met o.m. de uitreiking van de Zilveren Krekels, de Staat van het Jeugdtheater uitgesproken door regisseur / artistiek leider Moniek Merkx  (Maas theater en dans) en goed eten.

Vast onderdeel van het programma is de jeugdtheaterpitch waarin jonge theatermakers hun voorstellingsidee (beeldend) pitchen. De winnaar van de pitches krijgt €5.000 als bijdrage voor de realisatie van een nieuwe productie en een week montagetijd en een première in Theater De Krakeling.

De winnaars van de afgelopen jaren zijn nu een stap verder in hun carrière: Annelies Appelhof & Karlijn Sonderen, Sanne Nouws, Floyd en Henke, Belle van Heerikhuizen, Yamill Jones en in 2018 Charlie Duran. Zijn nieuwe voorstelling Secrets zal op 15 en 16 sept te zien zijn in Theater De Krakeling. 

Het programma van de Jeugdtheaterdag wordt geregisseerd door Paul Knieriem van De Toneelmakerij. Guy Corneille maakt speciaal voor deze dag een kersverse Golden Cricketsong. 

Deze dag is op uitnodiging mee te maken.  
Mail voor meer informatie naar productie@krakeling.nl

  • Theatergroep Theater De Krakeling
  •  
  • Genre Theater
  • Duur 240 minuten

Uitgelicht

Nu in Theater De Krakeling