• Theatergroep Het Laagland
  • Genre Muziektheater
  • Duur 35 minuten
  • Leeftijd 1.5+

Karlijn en Bram spelen met lucht en zetten hiermee elkaar en de wereld in beweging.

Theater De  Krakeling is verhuisd naar een nieuwe locatie op Cultuurpark Westergas!

Op een vloer van bubbeltjesplastic dagen Karlijn en Bram elkaar uit. Het vergt hun opperste concentratie om de bubbeltjes onder hun voeten niet te laten knappen. Ze houden hun adem in. Ze nemen je mee in een reeks van beelden en klanken, die via adem en zang eindigen in een wonderlijke wereld waar lucht zichtbaar wordt gemaakt. 

WOOSH! is een eerste, adembenemende kennismaking met theater voor dreumesen en peuters. Karlijn en Bram nemen je mee in een wondere wereld gemaakt van…niets. Je ziet het niet, maar het is er wel. Met kleine bewegingen, een beetje lucht en nieuwsgierig makende geluiden roepen de acteurs met pure eenvoud de volle verwondering op bij de allerkleinsten én hun ouders. WOOSH! is een wondere wereld gemaakt van... niets. Je ziet het niet, maar het is er wel.

Na afloop worden de kinderen samen met hun eigen (groot)ouders op speelse wijze uitgenodigd tot een kleine, zintuigelijke activiteit, geïnspireerd op de voorstelling. Uiteraard veilig en geheel coronaproof.

Publieksquote
“Mijn kind was van begin tot eind gefascineerd en vol aandacht. Ik wist niet dat hij al zo’n lange spanningsboog had!”
Moeder met peuter (2) na afloop van WOOSH!

Hetlaagland.nl

We willen zoveel mogelijk bezoekers laten genieten van onze voorstellingen. Met de geldende maatregelen hebben we helaas een beperkt aantal stoelen. Lees hier de voorwaarden voor kaartverkoop. 

Credits

  • Theatergroep Het Laagland
  • Concept en spel Karlijn Hamer en Bram van Helden
  • Coaching en eindregie Inez Derksen

Ook leuk